Vi har valpar - leveransklara 2018-05-22

4 valpar, två hanar och två tikar. En brun/vit tik och en trefärgad tik bred bläs och mycket svart på kroppen. En trefärgad hanvalp  och en som  är genetiskt svart/vit med mycket bred bläs och bara ett mindre svart tecken på kroppen.
Valparna föddes 2018-03-27 
Det är Zid och Hedda som är stolta föräldrar.

Fler foto på valparna
salubildjpg

De Jack russell terrier valpar som lämnar min kennel kommer vara:

Registrerade i SKK – Vaccinerade – Chipmärkta – Avmaskade – Veterinärbesiktigade.

De växer upp i en familj i vår villa. Jag arbetar mycket med valparna för att få dem så sociala som möjligt. I tur och ordning plockas de ut en och en, ibland två i taget, för att leka med oss i familjen och de större hundarna under kontrollerade former. Valparna kommer att få lyssna på en CD med åska, raketer och skott varje gång maten serveras, för att vänja sig att det inte är farligt med dessa ljud. De kommer också att miljötränas med utevistelser i trädgården och bilåkning oavsett årstid. Ingen valp skall lämna mig utan detta. Det är ett löfte.

De krav jag ställer på er köpare är att ni väl tänkt igenom vad det innebär att ha en Jack Russell terrier, alltså inget impulsköp. Att ni ej kommer att ha den i hundgård mer än tillfälligt. Den skall få bo inne hos er och skall vara en familjemedlem. Sedan är ni välkomna med frågor under hela hundens liv. Jag tycker det är trevligt att få följa hundarnas liv och uppskattar de E-mail och telefonsamtal jag får av mina valpköpare. De som vill ha mindre kontakt respekteras, men ingen skall behöva känna att de inte vill vara till besvär om de har en fråga. Även ni som redan har en Jack russell ni köpt av någon annan är välkomna att ringa för råd.

Miljöträning valpar:

http://youtu.be/IdNcjShDycc

http://youtu.be/pfI2L0A23ZU

http://youtu.be/YnZoLYCyMno